Samarbetspartners

Att främja lokala aktörer och producenter stärker platsen och människan. Vi skapar delaktighet och vill att vår festival ska vara hållbar för alla.

För att kunna vidhålla en livskraftig festival år efter år så är det oerhört viktigt med samarbeten. Vi tror på att det är tillsammans vi bygger en starkare plats och ett starkare samhälle. Vår festival är inte bara en festival, det är en motor som skapar en gemenskap och delaktighet för att bygga en plats där vi vill leva, verka, bo och besöka.

Starka är vi tillsammans. Under åren som har varit och även under kommande år kommer vi att samarbeta med bland annat Torsåkers församling, Gästis – Gästgiveriet i Torsåker, Region Gävleborg, Torsåkers IF, Torsåkers Kött, Torsåkers Pelargonmuseeum, Tors Loge, Torsåker Bygdegård, Gulf, Ica Tor-Center, Hofors kommun, Entré Hofors och inte minst ortsborna.

Utöver dessa krafter kommer vi även att söka samarbeten med sponsorer och fonder.

En del av festivalen

Det finns många sätt av vara delaktig. Volontär, besökare, samarbetspartner och sponsor är några av sätten. Vi har gjort det enkelt. Vill du vara med och sponsra vår festival kan du köpa något av våra sponsorpaket.

Sponsorpaket 2024

Brons 5 000kr – För detta paket får ni synlighet i våra sociala medier och webb.
Silver 10 000kr – För detta paket får ni 10 stycken festivalpass & synlighet i våra sociala medier och webb
Guld 15 000kr – För detta paket får ni 15 stycken festivalpass & synlighet i våra sociala medier och webb

En alldeles egen scen

Vill du ha hög synlighet och publicitet, döp en scen på vår festival. Det kommer finnas två scener under 2024 varav en på logen och en utomhus. Låter detta intressant ber vi dig kontakta oss för diskussion och offert.

Ett svar på ”Samarbetspartners

Kommentarer är stängda.